Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

 

Ook Breider Tuinmachines  gaat duurzaam ondernemen met de steun van  Ontwikkelingsbedrijf  Noordholland Noord die een speciaal Duurzaamheidsfonds Bedrijventerreinen Hoorn heeft opgericht wordt de complete werkplaats voorzien van LED verlichting.

 

De doelstelling van het fonds is een financiële bijdrage te geven aan bedrijven die de verduurzaming van bedrijfspanden en kavels ten goede komt. Hierbij wordt gestreefd naar een significante verbetering van de verduurzaming van de bedrijfspanden waardoor het verbruik van energie en daarmee uitstoot van CO2 wordt terug gedrongen.

 

Breider Tuinmachines heeft in 2013 haar showroom voorzien van LED verlichting waardoor een besparing van 25% op energie en CO2 uitstoot is gerealiseerd. Het bedrijf zal in juni 2018 totaal beschikken over LED verlichting. Ook houd het bedrijf zich bewust bezig met het gebruik van energie door er op toe te zien dat er o.a. geen onnodige lampen branden, door de verwarming een graadje lager te zetten en gebruik te maken van een verbruiksmeter voor het elektra.