Onderhoud bij Breider Tuinmachines

 

Magazijn

Breider Tuinmachines heeft een grote voorraad aan onderdelen van alle door ons gevoerde merken.

Ook van merken die u niet op onze site aantreft kunnen wij in veel gevallen de onderdelen leveren. Neem gerust contact met ons op.
 

Wanneer u onderdelen wilt bestellen, hebben wij meestal de volgende informatie nodig.
1.Merk en model van de machine 
2.Merk en type van de motor          
3.Serienummer en motornummer

 

Service

Helaas gaat er af en toe wel eens een machine kapot. Ons veelzijdige team en het juiste gereedschap zorgen ervoor dat uw machine bij ons de juiste service krijgt. Staat uw machine stil en kunt u niet naar ons toekomen ? Geen probleem, wij beschikken over een volledig uitgeruste servicewagen en mocht de reparatie noodzakelijkerwijs in onze werkplaats uitgevoerd worden, dan kunnen wij uw machine ophalen met onze vrachtwagen.

 

Winterservicebeurt:

Hiermee stellen wij onze klant in de gelegenheid om gebruik te maken van onze winteractie. Uw machine wordt gedurende de periode van 1 december 2018 tot en met maart 2019 bij u opgehaald. Wij zorgen ervoor dat uw machines geheel gecontroleerd zijn zodat u na de winter weer probleemloos kunt werken met uw machines. Indien u zich voor 1 januari opgeeft worden er geen transportkosten in rekening gebracht. Na 1 januari worden er € 10,- transportkosten in rekening gebracht. U kunt zich opgeven door een mail te zenden naar: service@breidertuinmachines.nl of klik hieronder om u aan te melden.

 

Klik hier voor het aanmelden van de winterbeurt.