Stihl & Viking webshop - Breider Tuinmachines

 
Uw erkende Stihl & Viking vakhandelaar
 
Stihl Online Partners zijn erkende vakhandelaren die het catalogusassortiment van Stihl en Viking niet alleen in hun winkel, maar ook online aanbieden. Daarmee zijn de drie zuilen van de Stihl verkoopfilosofie - kwaliteit, service en advies- nu ook digitaal verzekerd. Omdat Breider Tuinmachines uw erkende Stihl en Viking vakhandelaar is kunt u bij ons online uw tuingereedschap en tuinmachines aanschaffen!
 
Altijd toegang tot het complete assortiment van Stihl & Viking
 
Via de gepersonaliseerde webshop kan Breider Tuinmachines u het volledige assortiment van Stihl en Viking aanbieden. U heeft dus altijd en overal toegang tot het complete assortiment. De producten kunnen vrijblijvend online worden gereserveerd en in onze winkel worden afgehaald. Daar krijgt u dan persoonlijk en deskundig advies van onze medewerkers over een veilig gebruik van de machines.
 
Inclusief bezorging, montage en persoonlijke instructie
 
De door u aangeschafte Stihl en Viking producten worden naar u toegestuurd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen transportservice. Zo hoeft u voor nieuw tuingereedschap nooit meer de deur uit! Het product wordt bij levering klaar voor gebruik en met een persoonlijke introductie overhandigd. Want ook bij online verkoop blijven service en advies belangrijk.
 
Machines die potentieel gevaarlijk kunnen zijn, zoals motorzagen en doorslijpmachines, worden niet verstuurd. Die machines kunnen enkel bij de vakhandelaar afgehaald worden om voldoende deskundig gebruiksadvies te garanderen.
 
Meer informatie
 
Wilt u meer weten over de gepersonaliseerde Stihl en Viking webshop van Breider Tuinmachines? Bekijk onze webshop door op onderstaand logo te klikken. Voor direct contact zijn wij telefonisch bereikbaar op:  0229 - 218 113.
 

 

https://breidertuinmachines.stihl-vakhandelaar.nl/nl-nl/